5 бюджетни автомобила, чудесни за града!


Авто | 13.08.2021 | 08:23


5 малки, градски автомобила

Малки, побрани, градски бойци, с цена до 4500лв.


Малки и евтини, тези коли са като кръвоносна система за големите и натоварени градове. Подходящи са за най-вече за нови шофьори, без опит, както и такива, които трудно паркират в центъра.

За Вас подбрахме този малък списък с мини автомобили, с цена до 4500лв.

Toyota Yaris

Toyota Yaris

Въпреки възрастта си, Yaris все още изглежда свежарски и днес, дори отвътре! Просторна е, забавна за каране, с рязко управление. Двигателите почти не искат поддръжка, а 1.3-литровата версия е достатъчна за повечето хора с нужди в града.

Honda Jazz

Honda Jazz

Тази кола е една от най-надеждните. В допълнение с повдигащите се задни седалки, става и доста просторна в салона. Отново, лесна за управление с повдигната шофьорска седалка, добра видимост и удобна, ако возите деца. За съжаление, малко е шумничка.

Nissan Micra

Nissan Micra

Забавна за управление, Микрата не е толкова надеждна извън града, но в него, хохо - това е истинската ѝ природа! За съжаление, пътниците отзад се налага да са по-ниски, поради скосяването на тавана, но все пак, може да разчитате на колата, подходяща за малкия ви бюджет.

Volkswagen Polo

Volkswagen Polo

Колкото и да е странно, Polo-то влиза в този малък бюджет! Няма какво да крием, това е по-малкият братовчед на Golf-а. Все пак, за тази цена ще получите малко по-стара кола, с малко повече километраж, спрямо другите модели тук, но всичко това си струва - надежност, сигурност, на които може да разчитате!

Ford Fiesta

Ford Fiesta

Fiesta-та предлага доста пространство, спрямо другите конкуренти, а и както се очаква от нея, забавна е за каране. Откликващ двигател, с "живо" окачване, макар и малко твърдичко. Интериорът може би се чувства една идея по-евтин на маеста, но пък самата кола не е толкова скъпа, като цяло.

Автор на статията

Екип на CarsList

Екипът на CarsList.bg е съставен от автомобилни ентусиасти, които искат да ви бъдат в полза с новини, данни, статистики и всичко, което може да ви бъде полезно!


Последни обяви


Audi A3

BMW 535

Volkswagen Caddy

BMW 520

Toyota Avensis

Volkswagen Touareg