ВИДЕО: Влак блъсна кола до с.Сталийска махала.


Новини | 11.05.2023 | 15:29


Влак блънс кола до с.Сталийска махала

Влак е блъснал лек автомобил на ж.п. прелеза в ломското село Сталийска махала, съобщават от ОД на МВР-Монтана. При ПТП-то няма пострадали.


На 09.05.2023 г. около 15,20 ч. 31-годишен от село Аспарухово преминава с лек автомобил през неохраняем ж.п. прелез без бариери, при което е блъснат от пътнически влак, движещ се в посока от гр. Лом към гр. Брусарци. При катастрофата са нанесени значителни материални щети и по двете пътни превозни средства.  

Пробите за алкохол на двамата водачи са отрицателни. По случая е извършен оглед и е образувано досъдебно производство. На водача на лекия автомобил е съставен акт по ЗДвП. Той е транспортиран до МБАЛ Лом, където е прегледан и освободен, без телесни повреди. Работата по случая продължава РУ Лом.

РАЗПОЛАГАМЕ И С ВИДЕО, СЕКУДНИ СЛЕД КАТАСТРОФАТА:

@zachkoo Светлинната сигнализация във село Сталийска Махала не работи на клипа се вижда как свети бяло а не червено !!!!!!!!#foryou ♬ original sound - За Чи

Автор на статията

Екип на CarsList

Екипът на CarsList.bg е съставен от автомобилни ентусиасти, които искат да ви бъдат в полза с новини, данни, статистики и всичко, което може да ви бъде полезно!


Последни обяви


Audi A3

BMW 535

Volkswagen Caddy

BMW 520

Toyota Avensis

Volkswagen Touareg