Дон ПАБЛО ЕСКОБАР - любимите му возила! /част 1/


Авто | 13.10.2022 | 15:42


Пабло Ескобар

Ще се изненадате, че дори е имал и състезателна кариера!


Няма как да не сте чували за наркобаронът Пабло Ескобар, нали? И щом знаете с какво се е занимавал и с какви парични средства е разполагал, значи може да си представите и какви коли е притежавал кокаиновият крал. 

За Вас направихме един кратък списък! 

Renault 4 от 1978

Renault 4

Малка, носеща товар, много маневрена и една от многото такива по онова време в Меделин, този кола върши чудесна работа за "разнос на товари" през тези години на дон Пабло.

 

Desoto от 1946

Desoto

Ако ще искаш да се чустваш като конкистадор, това е чудесният избор! Огромният V6 двигател под капака пък дава мощност и ускорение за моментите, когато е нужно...

 

Toyota Land Cruiser от 1978

Desoto

Няма какво да кажем в повече за тази Toyota. Един от най-разпознаваемите модели на марката,  известни с това, че минават навсякъде. Сигурно е било нужно и колумбийските джунгли?

 

Mercedes-Benz S600 Pullman от 1972

Desoto

Има ли нещо, което може да ти вдигне репутацията повече от Mercedes-Benz? Да! Това е именно този S 600 Pullman, който надминава "нормалните" Bentley и Rolls-Royce за времето си. Интересен факт е, че колата е унищожена при инцидент, но дон Пабло решава да запази останките, за да се хвали пред своите "компадрес", че е съсипал Pullman... Е, не всеки може да разкаже такава история!

 

Porsche 935V

Desoto

Porsche-тата са на сърцето на Пабло през целия му живот и той е фен на марката от дете. Спцеиално тази е по-скоро легален за каране по улиците състезателен автомобил, който подхода на темпераметна на Ескобар, но хей... И ние бихме изпънали болид по АМ "Тракия" / поне там, където пътят позволява /.

Автор на статията

Екип на CarsList

Екипът на CarsList.bg е съставен от автомобилни ентусиасти, които искат да ви бъдат в полза с новини, данни, статистики и всичко, което може да ви бъде полезно!


Последни обяви


Audi A3

BMW 535

Volkswagen Caddy

BMW 520

Toyota Avensis

Volkswagen Touareg