Електрически офроуд машина на MAYBACH


Авто | 04.12.2021 | 14:53


Електрически офроуд MAYBACH

Един проект на Mercedes-Benz и Върджил Абло


"Mercedes-Benz е опустошен от новината за кончината на Върджил Абло", коментират от Mercedes-Benz AG. "Искрените ни чувства са със семейството на Върджил и екипите. С разкриването пред света на нашата колаборация и уникалната визия на Върджил пред публиката искаме с уважение да отбележим работата на един наистина уникален дизайнерски талант, който създаде безкрайни възможности за съвместна дейност чрез своето необуздано въображение и вдъхнови всички, които познаваха неговата работа"

От Mercedes-Benz споделят, че всеки един от елементите на Project MAYBACH е създаден от нулата, а цялата инициатива е била подчинена на идеята за отговорната визия на бъдещия дизайн. Като пример може да се посочи това, че предният капак на прототипа, който е дълъг почти 6 метра, е покрит със соларни елементи, които допълнително допринасят за по-голямата автономност на колата.

Автор на статията

Екип на CarsList

Екипът на CarsList.bg е съставен от автомобилни ентусиасти, които искат да ви бъдат в полза с новини, данни, статистики и всичко, което може да ви бъде полезно!


Последни обяви


Audi A3

BMW 535

Volkswagen Caddy

BMW 520

Toyota Avensis

Volkswagen Touareg